Onze diensten

Kerkdienst
Elke Sabbat (Zaterdag) beginnen we om 10:00 uur
Laatste zaterdag van de maand beginnen we om 12:00 uur i.v.m. Openhouse.

"Lekker eten, Gezelligheid en vrienden.”

We hebben gezocht naar een manier waarop we niet alleen kerk kunnen zijn voor onze leden, maar dat we dit ook naar buiten kunnen uitstralen. Zo kunnen we de de mensen buiten de kerk laten zien waartoe de liefde van Jezus in staat is. Wij zetten eenmaal in de maand de deuren open en nodigen iedereen uit die maar wil komen. “OPENHOUSE” hebben we het genoemd.
Openhouse

Sabbatschool

Sabbatschool is een moment waarin wij in kleine groepjes bij elkaar zitten en wij verschillende onderwerpen uit de bijbel bespreken met elkaar.

Eredienst

De eredienst begint iedere Sabbat (Zaterdag) om 12:00 uur. Hierin kunt u genieten van een preek gebracht door verschillende sprekers. 

(Deze word ook live uitgezonden via Youtube)

Bidstond

Op woensdagavond om 19.30 starten wij met bidstond. Dit is een mooi moment waarin wij als gelovigen bij elkaar komen en met elkaar bidden i.c.m. een korte bijbelstudie

Speranza's Openhouse

We hebben gezocht naar een manier waarop we niet alleen kerk kunnen zijn voor onze leden, maar dat we dit ook naar buiten kunnen uitstralen. Zo kunnen we de de mensen buiten de kerk laten zien waartoe de liefde van Jezus in staat is. Wij zetten eenmaal in de maand de deuren open en nodigen iedereen uit die maar wil komen. “OPENHOUSE” hebben we het genoemd. De bezoekers komen niet alleen uit de buurt maar van ver daarbuiten, ze krijgen een drie-gangen diner aangeboden, dat zijn weerga niet kent! Iedereen eet z’n vingers er bijna bij op. Als dit eetfestijn ten einde is wordt het ‘restaurant’ omgebouwd tot filmzaal, zodat iedereen, onder het genot van een zak popcorn, lekker naar de film kan kijken. ‘Openhouse’ is er bijna elke laatste sabbat van de maand en begint om 17:00 uur, maar wilt u van een plaatsje verzekerd zijn, dan komt u gewoon wat eerder. Het is verder natuurlijk helemaal gratis, maar als u een handje mee wil helpen, graag!